Posted on: April 29, 2023 Posted by: rahx Comments: 0

Bent u de aanhoudende stilte die u krijgt beu nadat u uw klas een vraag hebt gesteld, u gedwongen om iemand te kiezen om te antwoorden? Je bent niet alleen – echter, echter, heeft Barak Rosenshine vijf potentiële oplossingen voor dit probleem benadrukt.

Voordat we erin duiken, laten we eens kijken naar de instructiebeginselen van Rosenshine, waarom zorgen belangrijk zijn om te gebruiken in de klas en precies hoe u uw stagiairs op u kunt laten reageren.

Boek Rosenshine’s Principles CPD -workshop

Wat zijn de instructiebeginselen van Rosenshine?

In 2012 stelde Rosenshine 10 richting principes voor die kunnen worden geïmplementeerd in uw dagelijkse onderwijs. Ze willen precies aanpakken hoe mensen ontdekken en nieuwe informatie verkrijgen. Het suggereert ook precies hoe instructeurs efficiënte klasstrategieën kunnen implementeren.

Omdat ze een broodnodige brug bieden tussen onderzoeksstudie en praktijk, worden ze steeds prominent prominent aanwezig in het onderwijs.

Wat kunnen uw stagiairs winnen door meer deel te nemen aan de klas?

Ophaalmethode

Door een antwoord te genereren op een vraag, die ook wordt opgevat als het ophalen van de praktijk, stelt uw stagiairs Sao Paulo FC Thuisshirt in staat om eerder geen kennis te herinneren. Dit helpt produceert sterkere geheugensporen, waardoor het waarschijnlijker wordt overgebracht naar je langdurige geheugen.

Ontwikkel metacognitieve vaardigheden

Metacognitie is de mogelijkheid om kritisch precies te analyseren hoe u ervan denkt en meer te beheren over uw gedachten.

Het vragen van zorgen die stagiairs motiveren om hun ontdekking te screenen of te evalueren, kan hen helpen deze vaardigheden vast te stellen. Op zijn beurt kan het uw stagiairs in staat stellen onafhankelijke leerlingen te worden, duurzamer te zijn en meer gruis te vestigen.

Hun academische prestaties verbeteren

Meer deelnemen aan de klas door zorgen te beantwoorden, kan helpen de academische prestaties van uw studenten te verbeteren.

In een eerdere studie ontdekten onderzoekers dat stagiairs die vaak deelnamen 25% veel beter presteerden op hun examens dan Bayer 04 Leverkusen Thuisshirt hun collega’s die niet veel in de klas bijdroegen. Daarom kan het motiveren van minder betrokken stagiairs om meer zorgen te reacties een aanzienlijk effect hebben op hun academische prestaties.

Vermindert uw stressniveaus

Na een vraag te hebben gesteld, kan het frustrerend zijn om in de klas te kijken en veel stille blikken te krijgen. Dit, bovenop de lange uren, kunnen grote werklast en constant aanpassen van mentoromgevingen veel stress veroorzaken en kan zelfs leiden tot burn -out. Daarom kan het, door uw stagiairs meer deel te nemen aan de klas, helpen bij het verlichten van een beetje van de stress die u kunt ervaren.

Om meer te ontdekken over het effect dat emotionele arbeid kan hebben op het welzijn van leraren, inspecteert u deze blog.

Bevordert een positieve klascultuur

Het hebben van een geweldige klascultuur kan uw stagiairs helpen zowel te ontdekken als te gedijen. Dit omvat het waarderen van elke student, het bouwen van een leergerichte sfeer en het bevorderen van geweldig gedrag. Wanneer stagiairs vaker in de klas deelnemen, kunnen ze zich psychologisch risicovrij voelen en positiever zijn om vragen te stellen.

Hoe suggereert Rosenshine dat je een reactie krijgt van je studenten?

In het baanbrekende artikel van Rosenshine vermeldde hij een aantal methoden die uw stagiairs kunnen helpen uw vragen te reageren onder zijn derde richtingprincipe, dat draait om het stellen van veel vragen. Dus wat zijn ze?

1. Vertel een reactie op een buurman

Het gebruik van deze strategie kan helpen bij het promoten van peer -werk, waarvan is aangetoond dat het veel voordelen heeft. Ten eerste stelt het stagiairs in staat om een nieuw standpunt in te stellen, omdat ze experimenteren met verschillende methoden om het juiste antwoord te vinden. Het kan ook stagiairs helpen om veel betere teamwerkvaardigheden op te zetten en hun communicatie te verbeteren.

2. Vat het antwoord samen in een of twee zinnen

Dit FC Utrecht Thuisshirt stelt stagiairs in staat om dieper in te gaan op het materiaal en de belangrijkste stukken van de informatie te bedenken om te gebruiken. Deze techniek wordt eveneens gebruikt als een notitie -techniek, de Cornell Note Take -methode genoemd.

3. Stel het antwoord op voordat u het deelt

Het opschrijven van de reactie is vooral nuttig, omdat het stagiairs wat meer tijd biedt om te geloven over de bezorgdheid en het te verwerken voordat het de klas deelt. Het hebben van een paar extra seconden, wat ook wordt begrepen als een langere wachttijd, kan leiden tot hogere winst in het leren van studenten.

4. Steek uw hand op als u het antwoord begrijpt

Deze strategie is vooral nuttig voor stillere studenten. Vaak kunnen ze de reactie begrijpen, maar voelen ze zich echter niet positief om het voor de hele klasse te vermelden. Door hen te vragen om hun hand op te steken, kunnen ze zich minder onder druk voelen en daarom meer deelnemen aan de klas. Dit is ook nuttig voor u, omdat u snel kunt inspecteren wie zowel het materiaal als wie niet begrijpt.

5null

Leave a Comment