Posted on: May 2, 2023 Posted by: rahx Comments: 0

met behulp van een groeimindset om je spel te verbeteren

In tennis kunt u geen perfectie verwachten … Eigenlijk kun je zelfs geen perfectie bereiken – het is gewoon niet mogelijk.

Ondanks dat goed begrepen feit, zijn sommige tennisspelers ook gericht op het maken van perfecte opnamen en niet missen.

Denk een minuutje aan die propositie … sommige tennisspelers geloven dat als ze niet perfect presteren, ze niet goed spelen.

Is er een soort match die je speelde ooit perfect geweest?
Je kunt wijzen op een perfect spel in honkbal of een perfecte score in gymnastiek of een wereldrecord verbreken, maar dat suggereert echt dat de prestaties perfect waren.

Het enige resultaat dat voor een perfectionist kan bestaan, presteert dus niet zoveel als iemands verwachtingen.

Dat is de reden waarom perfectionisten zich angstig voelen vóór een uitvoering, gefrustreerd tijdens een uitvoering, evenals verwoest na een uitvoering …

Voor een perfectionist is concurrentie echt geen situatie.

Je hoeft niet perfect te zijn om verder te gaan in tennis of werd uiteindelijk een succesvolle tennisser.

Wat moeten perfectionisten doen om veel beter tennis te spelen en van het spel te genieten?
Een efficiëntere techniek om uw prospect te bereiken is om een groeimindset te hebben.

Een groeimindset richt zich op verbetering of het vaststellen van uw spel op een voortdurende basis.

Wanneer u een groeimindset heeft, concentreer u zich op het proces in plaats van het resultaat. Een verlies of een fout is de les die het toekomstige succes kan helpen in plaats van een aanklacht dat u talent mist.

Grigor Dimitrov genoot van een uiterst succesvolle junior carrière en hield zelfs de wereld nummer 1 rangschikking. Sinds hij pro werd, heeft Dimitrov geprobeerd de ranglijsten Nederlands Voetbalelftal Thuisshirt op de herentournee te beklimmen.

Dimitrov is gericht op het veel beter worden van elke competitie en zijn groeimindset heeft zijn vruchten Aston Villa FC Thuisshirt afgeworpen. Dimitrov bereikte niet alleen zijn allereerste ATP World Tour Masters 1000 finale in Cincinati, hij won de titel door Nick Kyrgios te verslaan in direct sets, 6-3, 7-5.

Voorafgaand aan de finale sprak Dimitrov over zijn manier van denken en concentreerde zich op het proces.

Dimitrov: “Voor mij gaat het nu gewoon om gewoon stap voor stap te gaan en gewoon niet alleen op te bouwen [Cincinnati 1000 finale] wordt een van die dagen dat ik nogmaals geweldig tennis kan creëren. Maar niet alleen dat, ik wil gewoon ervoor zorgen dat ik in de goede richting ga. ”

Denk er eens over na … als je je blijft concentreren op het proces, aan je spel werkt en probeert om zo goed als elke dag veel beter te worden, zal de ontwikkeling die je uiteindelijk ziet verbluffend zijn.

Hoe u naar uw potentieel kunt spelen:
Ik leer perfectionisten precies hoe ze praktisch tennis moeten spelen en tot uitmuntendheid moeten streven in plaats van perfectie te eisen.

Geef jezelf eerst drie fouten per set wanneer je speelt – wetende dat je enkele schoten zult missen en dat hoort bij tennis.

En onthoud altijd dat succes geen alles-of-niets-propositie is. Evalueer je spel op basis van een schaal van 1-10 in plaats van dat je game op enig moment geweldig of slecht is.

Leer precies hoe u het omgaan met perfectionisme kunt omgaan en het vertrouwen met tennisvertrouwen audio en werkboekprogramma kunnen verbeteren:

Leer bewezen mentale spelstrategieën om je beste op het veld uit te voeren!

Voer je (of je spelers) zoveel op als je competitiecapaciteit?

Breng je zowel je beste als meest positieve spel naar wedstrijden mee?

Ik hoor spelers vaak mopperen over het naleven van problemen wanneer ze in wedstrijden spelen …

“Ik word zo strak of gespannen voor wedstrijden dat ik niet direct kan geloven of een ritme in mijn spel heb.”

“Mijn zelfvertrouwen lijkt te verdwijnen als ik van methode naar wedstrijden ga en ik begrijp niet waarom.”

“Ik raak zo gefrustreerd met het maken van slechte schoten of met fouten en het sneeuwballen.”

“Ik verwacht zoveel als ik speel dat ik net zo goed ben en het vertrouwen verlies wanneer de wedstrijd niet gaat zoals gepland.”

Succesvolle tennisspelers hebben precies ontdekt hoe ze kunnen presteren met ultiem vertrouwen in toernooien.

Als je bereid bent om je mentale weerbaarheid te verbeteren en te presteren met ultiem zelfvertrouwen in wedstrijden, kan tennisvertrouwen: mentale weerbaarheid voor Welsh Voetbalelftal Thuisshirt competitiespelers je helpen dit te doen!

Spelers: Ontdek precies hoe u uw zelfvertrouwen kunt beheren, focus je best en wint meer nauwe wedstrijden.

Ouders: assisteer het vertrouwen van je junior tennisser voor toernooien. Gewoon ton het programma op de iPod van je speler!

Coaches: stimuleer het vertrouwen van uw team met behulp van eenvoudige, bewezen mentale strategieën.

Instructeurs: ontdek precies hoe u uw stagiairs het mentale spelvoordeel kunt bieden.

Gebruik tennisvertrouwen om je mentale weerbaarheid bij tennis te vergroten en om krachtige en bewezen mentale spelstrategieën te vinden die deskundige atleten winnen!

Tennisvertrouwen: mentale weerbaarheid voor competitie PLnull

Leave a Comment