Posted on: May 31, 2023 Posted by: rahx Comments: 0

Fulham Football Club verifieerde dat de plannen om de Riverside Stand in Craven Cottage te herontwikkelen, zijn gemachtigd met een planningszitting in London Borough of Hammersmith en Fulham op dinsdag 20 maart 2018 .

Overleg met advocaten en regionale inwoners werden afgelopen oktober gehouden op twee tentoonstellingen in Craven Cottage. In naleving van een diepgaand, club-geleid consultatieproces, werd de bevolkte ontworpen standpunt in december 2017 aan de Raad voorgelegd.

De vorige Stand -stijl van de club kreeg in 2013 een planningsstaat in 2013 en dit verbeterde plan integreert ook de opening van de Riverside Walk van Putney naar Hammersmith, een element van de geautoriseerde stijl, evenals een groot voordeel voor het regionale gebied, naast Verbeterde faciliteiten voor personen op zowel match als niet-match dagen.

De nieuwe stand zal de Gamba Osaka Thuisshirt algemene mogelijkheid van Craven Cottage en de primaire werken naar verwachting in de zomer van 2019 vergroten, met een volledige tijdlijn van gearrangeerde werken die te zijner tijd onthulden.

Fulham Football Club -voorzitter, Shahid Khan, verklaarde na de succesvolle planningszitting van vorige week:

Ons doel voor een betere toekomst voor Fulham Football Club, de buurt, ons stadje en heel Londen is nu voor de deur. Het nieuws van vanavond zou niet mogelijk zijn, zo niet voor advocaten en regionale bewoners die in onze visie geloofden, dus ik hoop dat ze met ons zullen komen om te vieren wat een nieuw en essentieel hoofdstuk zal zijn in de geschiedenis van Fulham en Craven Huisje. Hoewel er ook talloze mensen te danken zijn, zal niemand die heeft geholpen om een functie in dit proces tot nu toe te spelen ooit worden vergeten.

Fulham Football Club CEO, Alistair Mackintosh, toegevoegd:

We zijn allemaal blij met het resultaat van de beslissing vanavond. Craven Cottage is het huis van Fulham Football Club geweest omdat 1896 en het is geweldig nieuws voor onze supporters, onze regionale buurt en iedereen die verbonden is met de club.

Onder voorbehoud van aan de vereiste voorwaarden, zijn we heel blij dat plannen om de standaard aan de rivier te herontwikkelen, Club Tijuana Thuisshirt kunnen doorgaan en de faciliteiten het hele jaar door worden aangeboden, waardoor de langdurige visie van onze voorzitter wordt aangeboden om een locatie van wereldklasse te bieden terwijl ze de toekomst van de club beveiligen, bij Craven Cottage.

We zijn dankbaar voor de steun, ideeën, energie en motivatie van onze voorzitter, de heer Shahid Khan, bij het verbeteren van de stijl en het tot nu toe brengen. Zeg ook u dank aan het telling van de Fulham -supporters voor hun steun en alle advocaten en personeel op waarop heeft gereageerd, heeft concepten aangeboden, en ondersteunde het plan naast het uitstekende werk van iedereen die bij is opgenomen met het project.

Nicholas Reynolds, bevolkte senior primary en Job Lead, zei:

Fulham FC is, naast de Fulham -supporters, zowel op de grotere regionale gemeenschap, een geweldige groep geweest om mee te werken, waardoor bevolkt is in staat om een nieuwe rivierstand te stylen die een uitstekende buur is en een ongelooflijke locatie aan Bekijk voetbal.

De nieuwe standaard combineert een spectaculair perspectief voor Fulham-fans met nieuwe ervaringen, waaronder restaurants, cafés, bars en pop-ups die het meeste zullen halen uit de fantastische rivierlocatie van Craven Cottage.

Afbeeldingen, hoffelijkheid: FFC/Populous

Herziene aanvraag

De herziene aanvraag, die nu volledige bouwvergunning heeft, omvat:

1. De herontwikkeling en de groei van de huidige rivierstijgen staan om zijn vermogen te vergroten van 4.689 tot 8.650, waardoor de algemene mogelijkheid van Craven Cottage tot C.29.600 zetels wordt verbeterd

2. Ontwikkeling van een nieuwe openbare Riverside Walk

3. Nieuwe restaurants, cafés, bars, zakelijke gastvrijheid en evenementengebied op begane grond tot vierde verdieping

4. Nieuwe riviermuur

5. kelder om ‘Back of House’ -faciliteiten, club en lounge aan te bieden

6. Negen service -appartementen; Luchtfoto met de limiet van de applicatiesite (zie Toepassingstekeningen voor nauwkeurige grens)

7. Verwijdering van vier schijnwerpersmasten in het westen en de oostkant van het stadion, te vervangen door verlichting onder het nieuwe daksysteem van de rivierstandaard, Putney Stand en Hammersmith Stand oostzijde

8. Minor werkt aan de achterkant van de Hammersmith -standaard en herconfiguratie van het West End van de Putney Stand

9. Regeling van nieuwe ingang en exit -regelingen

10. Werkt naar de zuidwestelijke hoek van Bishops Park

11. Kortetermijngebouw Kroatisch Voetbalelftal Thuisshirt van een platform in de rivier de Theems en de compound van de aannemer in Bishops Park

#Sportsvenuebusiness – u op de hoogte houden!

Deel dit artikel

Leave a Comment