Posted on: March 4, 2023 Posted by: rahx Comments: 0

We zijn verheugd om u details te geven over de nieuwste taak van de week-aangedreven door wereldwijde sporten-wat een interessante vacature is voor een CEO-politieman bij het Institute of National Anti-Doping Organisations (Inado).

Het Institute of National Anti-Doping Organisations (Inado) is op zoek naar een nieuwe CEO-politieman (CEO). De huidige CEO zal eind 2019 aftreden, of eerder indien haalbaar.

Inado is het wereldwijde lidorganisatie voor nationale anti-dopingorganisaties die worden gefinancierd door ledenabonnementen, soms door subsidies van zowel sportieve als overheidsinstanties en andere organisaties, evenals door partnerschappen met antidoping leveranciers.

67 Nationale anti-dopingorganisaties (NADO’s) zijn nu lid van Inado. (Inado -leden zijn verantwoordelijk voor meer dan 90% van alle testen die door NADO’s worden uitgevoerd, evenals meer dan 60% van de totale tests die internationaal worden uitgevoerd.)

Inado biedt zijn CEO een toonaangevende wereldwijde functie bij het bedienen en bescherming van schone atleten en schone sport. Het instituut heeft een enthousiast en ondersteunend lidmaatschap, evenals de verwachting van extra leden. Het geniet van een sterke monetaire stichting en verwacht in de nabije toekomst extra geld aan te trekken.

De CEO rapporteert aan een ervaren wereldwijde vrijwillige raad van bestuur bestaande uit algemeen bekende antidoping-leiders uit verschillende gebieden. Inado heeft 2 meertalige fulltime personeel naast de CEO. De kantoren zijn in Bonn, Duitsland, en wordt het nationale anti-dopingbedrijf van Duitsland getoond.

Functietitel: chief executive officer

Rapporten aan: Voorzitter van de raad van bestuur van het Instituut voor Nationale Antidoping-organisaties

Taakdoel:

Om te leiden en het Institute of National Anti-Doping Organisations (Inado) te behandelen in de richting van zijn visie op schone sport samen, en om zijn doel te herkennen om Nados in staat te stellen met één wereldwijde stem te spreken, en de beste methoden te delen door nationaal Anti-doping-organisaties (NADO’s).

Jobafmetingen:

Inado heeft een budgetplan van tussen de US $ 300.000 en 400.000 per jaar, evenals een momenteel fulltime personeel van drie, inclusief de CEO.

Het instituut is opgenomen en, hoewel momenteel geregistreerd in het Verenigd Koninkrijk, zal vanaf 2020 worden VfL Wolfsburg Thuisshirt gevormd onder de wetgeving van Duitsland. Het is gebaseerd in Bonn.

Hoewel de instelling rapporteert aan de voorzitter (momenteel gevestigd in Kopenhagen, Denemarken), is er in praktische termen een sterke werkrelatie, met name op zakelijke aangelegenheden, met Frans Voetbalelftal Thuisshirt het nationale anti-dopingbedrijf van Duitsland, dat kantoorgebied aan Inado verhuurt.

Klik hier voor de volledige taakbeschrijving, naast details over hoe u precies kunt toepassen.

De taak van de week wordt gegeven door wereldwijde sport (GlobalsPortsJobs), ‘s werelds toonaangevende expert carrièresplatform voor de wereldwijde sportindustrie.

#jobsinsport

#sportsvenuebiz

#Sportsvenuebusiness – Het toonaangevende platform voor Schalke 04 Thuisshirt sectornieuws, weergaven en ontwikkelingen

Deel dit artikel

Uncategorized

Leave a Comment