Posted on: December 21, 2022 Posted by: rahx Comments: 0

Sailgp’s schema 2022–2023 zal voor het eerst een weekend in Chicago in de Navy Pier bevatten voor de Verenigde Staten Sail Grand Prix, omdat de eerste 10 evenementen zijn aangekondigd.

De eerste acht evenementen van het 10-race-schema werden deze week onthuld met organisatoren die zeggen dat veel meer evenementen zullen worden toegevoegd. Zeven evenementen zullen plaatsvinden in 2022 Cerezo Osaka Thuisshirt en de rest in het eerste kwartaal van 2023. Het kampioenschap begint voor het tweede opeenvolgende jaar in Bermuda met de Bermuda Sail Grand Prix voordat hij in juni naar Lake Michigan gaat. Zowel Bermuda als Chicago zijn tweejarige deals die de competitie in seizoen 4 zullen zien terugkeren.

Het kampioenschap in het seizoen 2022–2023 verwelkomt Canada en Zwitserland en voegt zich bij teams uit Australië, Denemarken, Frankrijk, Groot -Brittannië, Japan, Nieuw -Zeeland, Spanje en de Verenigde Staten.

“Toen Larry Ellison en ik het concept voor Sailgp bedachten, hadden we een competitie met de beste atleten ter wereld, racen in gelijke moderne boten die ongelooflijk snel zijn, spannende, dicht bij kustactie creëren, en met een regulier seizoen voor Onze fans om echt in contact te komen met de sport wereldwijd, ”zei Sailgp Chief Executive Officer Sir Russell Coutts. “We hebben onszelf een doel van vijf jaar gesteld, maar om hier in seizoen 3 te zitten met 10 teams in de startlijn-waaronder twee nieuwe franchiseteams-een uitgebreide seizoenskalender, een uitstekende verzameling commerciële en uitzendpartners, doel en impact in ons hart Met een positieve impact op het milieu en een meeslepende fanervaring via ons uitzend- en gamingaanbod, kon ik gewoon niet gelukkiger zijn met wat al is bereikt. ”

Alle hoststeden in seizoen 3 zullen het klimaatactiemarter van de competitie ondertekenen en zich inzetten voor lokale impactprojecten die zich richten op de impact van schone energie en groter behoud van de oceaan. De Impact League zal gelijktijdig zijn met de trofee van het kampioenschap en zal terugkeren en volgen van positieve acties die teams maken om hun algehele CO2 -voetafdruk te verminderen en de inclusiviteit bij het zeilen te versnellen. Het eindresultaat van het seizoen is twee podiums, een voor sport en één voor de planeet en het prijzenfonds dat naar de Purpose Partners van het team gaat, waarvoor de steden ook voor het eerst bijdragen. De competitie zal vrouwelijke atleten kansen blijven bieden als onderdeel van het Pathway -programma van zijn vrouwen en door Sailgp Inspire te werken om jongeren uit verschillende achtergronden aan de sport te introduceren en kansen op beroepsbronnen te geven.

Het seizoen 2021–2022 wordt op 26-27 maart afgesloten met de Amerikaanse Grand Prix in San Francisco. Het Amerikaanse evenement in het Club America Thuisshirt inaugurele seizoen van Sailgp werd gehouden in New York City.

Sailgp 2022–2023 Schema

14-15 mei 2022: Bermuda Grand Prix
18-19 juni, 2022: United States GP, Chicago
30-31 juli, 2022: Groot -Brittannië GP, Plymouth
19–20 augustus 2022: Denemarken GP, ​​Kopenhagen
10-11 september 2022: Frankrijk GP, Saint-Tropez
24-25 september Belgisch Voetbalelftal Thuisshirt 2022: Spanje GP, Andalucía – Cádiz
11-12 november 2022: Dubai GP
2023, Date TBA: Nieuw -Zeelandse GP, Christchurch

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Uncategorized

Leave a Comment