Posted on: April 21, 2023 Posted by: rahx Comments: 0

Women in Sports evenals Events Chair evenals president Kathleen Francis is een van de nieuwste toevoegingen aan de Board of Advisors for the Women’s Sports Network, een gratis streamingkanaal Dat is gerangschikt om op een bepaald moment in 2022 te introduceren.

Francis werd in november 2011 benoemd tot voorzitter van Smart en heeft de groei van het lidmaatschap en de competitiepartnerschappen, hoofdstukuitbreiding, evenals de introductie van academische programma’s als het Executive Leadership Institute en Wise/R Symposium beheerd. Francis diende als directeur, advertenties en vooruitgang bij de United States Tennis Association naast het bekleden van functies bij Major League Baseball en het Meadowlands ACF Fiorentina Thuisshirt Sports & Plezier Complex.

Samen met Francis, onthuld op dinsdag, zijn Allyson Felix, de meest verfraaide Amerikaanse baan en Field Olympian in de geschiedenis; Lachina Robinson, WNBA -analist voor ESPN en Women’s Sports Foundation Board Lid; Lindsay Amstutz, Chief Media -politieman bij OneTeam Partners; Renata Simril, zowel president als CEO -politieman van LA84; Evenals USTA Chief Executive en de Amerikaanse Open Competition Director Stacey Allaster.

Ook genoemd naar de adviesraad als voorzitter is Carol Stijf, een 31-jarige professional van ESPN en damesbasketbalhall of fame inductee. Eerder onthuld aan het bestuur was Sophie Goldschmidt, CEO -politieman van U.S. Ski & Snowboard. De adviesraad zal helpen om de methode van het kanaal te stimuleren en competities, rechtenhouders, merken en atleten te betrekken om deel te nemen aan de onderneming.

“Het is veel te laat om de sporten van vrouwen te bieden in de schijnwerpers die ze verdienen, met vrouwelijke atleten Atalanta BC Thuisshirt op en buiten het veld”, aldus Allaster. “Met deze adviesraad hebben Stuart en Carol een groep uitzonderlijk bekwame vrouwen opgezet met het typische doel om ten slotte een netwerk te hebben dat zowel vrouwen als centrum plaatst, waar fans snel toegang kunnen krijgen tot hun favoriete sportinhoud. ”

Het sportnetwerk van vrouwen is al samengewerkt met de LPGA, de Amerikaanse ski en snowboard en de World Surf League. Het kanaal zal introduceren met zowel online als archiefspellen, docuseries en origineel materiaal uit een toegewijde studio -gebied in Los Angeles.

“Ik heb gepleit voor gemakkelijk toegankelijke sportmateriaal voor vrouwen, mijn hele bezetting en het is een droom die uitkomt om met mijn collega -adviseurs en snelle studio’s te werken om het sportnetwerk van de vrouwen te Sport Club Internacional Thuisshirt introduceren,” verklaarde Stijf. “Sinds de aankondiging van het project hebben we gehoord van leiders in de sport wiens doelen op de hoogte zijn van de onze, enthousiast om de groei van vrouwensporten te versnellen en veel meer partners aan de mix toe te voegen.”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Comment