Posted on: April 19, 2023 Posted by: rahx Comments: 0

De zevende van acht locaties voor de FIFA 2022 Wereldbeker in Qatar is voltooid met Stadium 974 klaar om volgende week zijn inaugurele evenement te houden.

Het stadion dat voornamelijk is gemaakt van verzendcontainers en stoelen 40.000 zal de FIFA Arab Cup organiseren met wedstrijden vanaf 30 november terwijl Syrië en de Verenigde Arabische Emiraten spelen. Het is het eerste volledig afneembare stadion in de FIFA World Cup -geschiedenis, met zijn naam die het aantal gebruikte verzendcontainers weerspiegelt. De locatie organiseert zeven wedstrijden tot de ronde van 16 fase tijdens Qatar 2022. Tijdens de FIFA Arab Cup zal het zes wedstrijden organiseren, waaronder een halve finale en derde plaats.

De stadionkom vermijdt de noodzaak van airconditioning omdat deze van nature wordt geventileerd. Veel van de structuur van het stadion is gemaakt van gerecycled staal, terwijl methoden voor waterefficiëntie ervoor zorgen FC Utrecht Thuisshirt dat dit het watergebruik met 40 procent zal minimaliseren in vergelijking met een conventioneel stadion. QR Kroatisch Voetbalelftal Thuisshirt -codes op de containers geven aan dat zelfs na het toernooi fans de paden kunnen traceren die de stukken van het stadion over de hele wereld nemen.

Lusail Stadium, de locatie van 80.000 capaciteit die de finale Engels Voetbalelftal Thuisshirt van Qatar 2022 zal organiseren, wordt binnenkort de laatste arena die de komende weken wordt geopend. De FIFA World Cup 2022 begint op 21 november en om te markeren dat er nog minder dan een jaar te gaan is, werd de officiële countdown -klok, aangedreven door Hublot, onthuld op Doha’s Corniche -vissersplek. De structuur is gemaakt om vanuit elke hoek te zien en weerspiegelt het uitzicht op de skyline van de stad erachter terwijl deze elk uur, minuut en tweede naar de openingswedstrijd in Al Bayt Stadium tikt.

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Comment