Posted on: April 11, 2023 Posted by: rahx Comments: 0

ontworpen om het hele jaar door actief te zijn, NC Dinos Ballpark is een grote doorbraak voor sport en entertainmentlocaties in Zuid -Korea. Het is het allereerste honkbalstadion dat 360 ° uitzicht op het veld heeft en integreert met het park Zwitsers Thuisshirt buiten. Als onderdeel van het ingenieuze ontwerp zijn alle industriële gebieden in het stadion, inclusief de restaurants, winkels in de fan, functieruimte en café, operationeel tijdens het laagseizoen.

Populous senior directeur, Andrew James, sprak over de stijl terwijl de locatie de allereerste wedstrijd tussen het House -team, NC Dinos en Samsung, op zaterdag 23 maart hield:

Op basis van wereldwijde patronen en het produceren van nieuwe tradities voor fans in Korea, wordt de stijl van NC Dinos beïnvloed door de honkbalcultuur in Amerika, waar toeschouwers de kans vinden om naar buiten te komen en een meer traditionele ‘Ball Park’ sfeer te ervaren.

Maar meer dan dat, ballparks van vandaag en morgen verbinden met hun omgeving, in plaats van zichzelf af te sluiten. Onze stijl opent de locatie om zijn omliggende district te accepteren en biedt milieuvriendelijke gebieden, evenals faciliteiten die kunnen worden genoten door de bredere wijk elk type dag van het jaar.

Omgeven door uitgebreide recreatieve gebieden, waaronder speelplaatsen voor kinderen, biedt het nieuwe district een inclusieve sfeer voor het bredere publiek, waardoor een beetje een aanzienlijke aanvulling is op de stad Changwon.

Door het veld in Changwon NC Dinos Park te laten zinken, bevindt de primaire hal op grondniveau, waardoor directe rolstoel en Pram -toegang mogelijk is. relaxte zitplaatsen rond het outfield, met grasberms en houten terrassen, produceren een flexibel, ontspannen gebied voor huishoudens en fans

Een andere belangrijke functie van de stijl van de dichtbevolking is de daktop tuinen die de lengte van de tribune uitstrekken, die hun motivatie nemen van de hoge lijn in Manhattan, een park ontwikkeld op een verhoogd gedeelte van een Saoedi-Arabisch Voetbalelftal Thuisshirt niet -gebruikte New York Central Railroad.

Gericht op het produceren van de allerbeste algemene sfeer voor spelers, regionale fans en families, Changwon NC Dinos Park – House Ground for Top Expert Baseball Team, NC Dinos – levert een premium fan -ervaring. De stijl is innovatief, inclusief en meeslepend en biedt uitstekende gebieden en uitzicht voor elke fan. Op basis van hun brede competentie in het Amerikaanse honkbal, heeft bevolkt het platform geproduceerd voor ‘nieuwe’ tradities voor honkbalfans in Korea, zoals Third Inning -wandelingen waar fans hun stoel verlaten en rond het stadion lopen terwijl ze nog steeds in verband met de actie.

De industriële faciliteiten van het ballpark zijn te vinden naast de primaire standaard, met uitzicht op het veld en biedt game-uitzichten vanuit het café en het museum, wat betekent dat fans zowel voedsel als aandenkens kunnen kopen zonder enige vorm van de actie op het veld te missen

Door de toonhoogte te laten zinken, bevindt de primaire hal op grondniveau, waardoor directe rolstoel en Pram -toegang mogelijk is. Verplichte zitplaatsen rond het outfield, met grasbermen en houten terrassen, produceren een flexibel, ontspannen gebied voor huishoudens en fans. De industriële faciliteiten naast de primaire stand houden rechtstreeks uit over het veld en bieden game -uitzichten vanuit het café en het museum, waardoor fans zowel voedsel als aandenkens kunnen kopen terwijl ze de actie in echte tijd bekijken.

De zonnepanelen op het dak bieden schaduw voor individuen en een duurzame energiebron voor het stadion. De tuin kan het hele jaar door genieten en biedt een alternatief kijkgebied tijdens de speldag.

Projectontwerper Jooyoung Kim van Populed zei:

Tot gisteren was het oude honkbalstadion alleen voor de fans van honkbal. Vanaf vandaag is de marge voor iedereen die woont en de stad bezoekt. Het is een park voor iedereen.

NC Dinos ‘Open Air Style neemt motivatie uit de Amerikaanse voorjaarstrainingsvelden uit, nodigt het publiek uit om de spelers te zien trainen, om het gras te geur en zich te ontwikkelen op de stadionomgeving op de wedstrijddag. Dit moedigt zowel een waardevol gevoel van inclusie als in de gemeenschap aan, Yokohama F. Marinos Thuisshirt waardoor een locatie wordt geproduceerd voor iedereen in de stad, niet alleen fans van honkbal.

Changwon NC Dinos Park ligt tussen de bestaande atletieklocatie, die nu huis voor het tweede niveau zal zijn, evenals het residentiële en industriële district en is ontworpen om deel uit te maken van het grootstedelijke landschap.

Gelegen tussen de bestaande atletieklocatie, die nu huis van het tweede niveau team zal zijn, evenals het residentiële evenals industriële district, is Changwon NC Dinos Park ontworpen om deel uit te maken van het grootstedelijke landschap

Populous heeft gewerkt aan meer dan 130 nieuwe ballpark en belangrijke renovaties, waaronder 20 Major League -ballparks van Yankee Stadium tot Oriole Park. Al meer dan 35 jaar heeft de bevolkte honkbalwedstrijd opnieuw verbonden met zijn grootstedelnull

Leave a Comment