Posted on: April 12, 2023 Posted by: rahx Comments: 0

Een voormalig YMCA Aquatic Center in Orlando is gerenoveerd en omgedoopt tot het Rosen Aquatic & Fitness Center ter ere van de hoteleigenaar die heeft geholpen de locatie in leven te houden. Harris Rosen, die acht hotels in Orlando bezit, kreeg het voormalige Rosen YMCA Aquatic Center uit de YMCA van Central Florida en stopte de locatie van sluiting.

De 35-jarige locatie werd in oktober overgebracht naar Rosen, maar de recente restauraties zijn voltooid en de locatie is nu open voor het publiek. De locatie beschikt over een 50-meter zwembad met een hydraulisch intrekbaar dak, een 25-yard onderwijspool, een 10-meter duikbord en een 25-yard duikbad, terwijl hij een van de slechts zeven indoor performance duikkamers in de natie heeft. Naast het organiseren van aquatische wedstrijden, is de locatie open voor nabijgelegen hotelgasten of Gremio Thuisshirt het publiek voor $ 5 voor een pas van twee uur, $ 10 voor een dagpas of $ 30 voor een week een week lang.

Rosen heeft een lange geschiedenis met het centrum, die eerst actief is voor de toekomst van de locatie in 1992 toen het toen-private centrum werd gesloten door een hypotheekhouder. “Ik herinner me dat ik op een dag naar het centrum kwam en enkele speciale Olympiërs vond die rondhangen,” zei Rosen. “Een van de jongeren herkende me daar als zwemmer. Ze vroegen me of ze iets verkeerd hadden gedaan, om het te laten sluiten. Het brak mijn hart. Ik wist dat ik iets moest doen. ‘

Nadat hij lokale beroemdheden en organisaties in het gebied had opgeroepen, werd de locatie uiteindelijk geschonken aan de YMCA van Central Florida. Rosen schonk ook miljoenen aan de YMCA door de jaren vóór de locatie ter ere van hem in 2018. Nadat hij vorig jaar eigenaar was van de locatie, leidde Rosen de recente verbeteringen, waaronder een diepe reiniging en meerdere renovaties. De locatie zal vergelijkbare veiligheids- en wellness -protocollen ondergaan die zijn overgenomen in Rosen -hotels en resorts.

Special Olympics USA Games locatie

In 2022 zal het Rosen Aquatic and Fitness Center dienen als de zwemlocatie voor de Special Olympics USA Games in 2022, een Mexicaans Voetbalelftal Thuisshirt van de vele locaties rond Orlando die tijdens het evenement wedstrijden zullen organiseren. In maart organiseerde de locatie de National Club Swimming Association National Championships voor senioren en leeftijdsgroepen.

“Dhr. Rosen en het Rosen Aquatic Center zijn in de loop der jaren zulke standvastige aanhangers van speciale Olympische atleten, ”zei Joe Dzaluk, president en CEO van de Special Olympics USA Games in 2022. “Het is een eer om de 2022 USA Games -zwemcompetities in zo’n prestigieuze faciliteit te organiseren. We zullen meer dan 300 zwemmers verwelkomen van 48 Amerikaanse staatsprogramma’s, Aruba, Jamaica en de Bahama’s. We zijn heel blij dat ze in zo’n speciale locatie zullen concurreren. ”

Mike Miller, die eerder diende als directeur van aquatics, evenementen, programma’s en operaties op de locatie, zal in de rol SC Braga Thuisshirt terugkeren. Miller diende eerder als de Aquatic and Operations Director bij Spire in Genève, Ohio.

“Uiteindelijk is ons doel om een inspirerend fitnesscentrum te zijn om de gemeenschap en bezoekers te ondersteunen met hun wellnessdoelen, terwijl ze een faciliteit van wereldklasse blijven worden waar atleten van alle leeftijden en niveaus uit de hele wereld komen om hun aquatische vaardigheden te verbeteren, ‘Zei Rosen.

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Comment