Posted on: April 16, 2023 Posted by: rahx Comments: 0

De thuisbasis Juventus Thuisshirt van de New Orleans Saints en gastheer voor veel van de grootste sportevenementen in de Verenigde Staten zullen in de nabije toekomst een nieuwe naam hebben nadat het NFL -team dat heeft bevestigd De naamgevingsrechtenovereenkomst van de Superdome met Mercedes-Benz zal eindigen na 2021.

Greg Bensel, de senior vice -president van de Saints van Communications, vertelde Forbes dat het team een partner zal zoeken om te werken aan regionale gemeenschapsinitiatieven en het benoemen van rechten op de locatie.

De Superdome, beheerd door ASM Global, heeft zeven ongelooflijk bowls georganiseerd, veel recent in 2013 tussen de Baltimore Ravens en San Francisco 49ers die vooral wordt herinnerd voor de mid-game black-out. Het organiseerde ook vijf NCAA Final Fours en is gepland om opnieuw te hosten in 2022, evenals vier BCS National Championships en de 2020 College Football Playoff National Championship Game. De locatie ondergaat momenteel een reeks restauraties om de fanervaring te moderniseren met alle restauraties die gepland zijn voor de ongelooflijk Bowl 2024, die momenteel wordt georganiseerd door New Orleans, maar mogelijk moet worden uitgesteld vanwege planningconflicten met Mardi Gras.

“De Mercedes-Benz Superdome is een wereldwijd beroemd gebouw dat een ongelooflijke nuttige toekomst brengt voor een partner voor naamrechten,” zei Bensel in een verklaring aan Forbes. “Net als bij de aanpak van de Saints -organisatie en de status van het gebouw, zal het dienen om onze stad, staat en regio te vertegenwoordigen als een leider om onze gemeenschap te verbeteren, om veel meer te zijn dan alleen een kans op naamrechten, maar een echte Partner, net zoals Mercedes-Benz was. En in dat partnerschap zal het doel Celta de Vigo Thuisshirt zijn om positieve verandering te brengen in onze regio, onze stad en staat, via een aantal initiatieven. ”

Eigendom van de staat Louisiana, opende de Superdome in 1975 en heeft momenteel een capaciteit van 73.208 voor voetbal. Het is het thuis voor niet alleen de heiligen, maar ook de Sugar Bowl en Bayou Classic Kashiwa Reysol Thuisshirt die elk jaar in november werden gehouden tussen Southern University en Grambling State. De naamgevingsrechtenovereenkomst met Mercedes Benz begon in 2011; De autofabrikant heeft ook een 27-jarige naamgevingsrechtenovereenkomst voor het stadion van Atlanta Falcons, dat in 2017 werd geopend.

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Comment