Posted on: April 9, 2023 Posted by: rahx Comments: 0

geloven in het proces

Er is een oude uitdrukking, “zien is geloven.” Dit gezegde stelt dat je iets moet zien voordat je kunt accepteren dat het bestaat of kan gebeuren.

Er is een fundamenteel probleem met dit gezegde … Hoe kun je geloven dat je iets kunt bereiken als je dat resultaat nog nooit eerder hebt bereikt?

Als je bijvoorbeeld nooit een rivaal verslagen in een tenniswedstrijd, hoe kun je dan zeker zijn als je die rivaal in een komende wedstrijd onder ogen ziet?

Als je in het verleden nog nooit een toernooi hebt gewonnen, betekent dit dat je nooit tennistoernooien zult winnen?

Als je naar het verleden kijkt als bewijs van wat er in het heden zal gebeuren, zul je AS Monaco Thuisshirt nooit iets bereiken.

Het verleden zou alleen als referentiepunt moeten worden gezien … “Wat moet ik doen om mijn speelniveau voor mijn volgende wedstrijd te verbeteren?”

Het is essentieel Leicester City Thuisshirt dat u de relatie tussen geloof en vertrouwen begrijpt en hoe dit uw tenniswedstrijden beïnvloedt.

Geloof heeft zeker invloed op het vertrouwen en het vertrouwen beïnvloedt de prestaties, maar geloof is een gemoedstoestand die ziet dat iets mogelijk is, hoewel het in het verleden niet heeft bestaan.

Geloof gaat over het proces … geloof “ziet” elke positieve stap als bewijs dat je op weg bent naar het bereiken van je doelen …

Met elke stap vooruit, met elke geleerde les, en met elk obstakel overwonnen, groeit het vertrouwen omdat je weet dat je op het beste pad bent.

In andere termen vermeld, geloof is de Feyenoord Thuisshirt mentaliteit dat als je het werk doet, je de beloning krijgt.

Angelique Kerber is een goed voorbeeld van geloof in actie. In Kerber’s vorige 33 Grand Slam -toernooien ging ze nooit door naar de finale …

Maar bij de Australian Open 2016 bereikte Kerber niet alleen de finale, ze versloeg ze top-seed Serena Williams met 6-4,3-6, 6-4 voor de Grand Slam-titel.

Kerber gaf toe dat ze moeite had om te geloven in haar vermogen om wedstrijden te winnen, ondanks het spelen van geweldige tennis in de oefensessies.

Kerber: “Soms geloofde ik niet teveel in mezelf. Mijn coaches en iedereen zagen dat ik heel goed speelde in de training. Ze konden eigenlijk niet begrijpen waarom ik het niet naar de wedstrijden kan overbrengen. ”

Kerber deed een bewuste poging om de Australian Open 2016 met een andere mentaliteit binnen te gaan, de mentaliteit om zich te concentreren op het gaan voor elk punt en het loslaten van resultaten uit het verleden.

Kerber: “Het mentale deel is echt groot … je zou moeten worden ontroerd en je zou echt in jezelf moeten geloven … Ik heb echt geprobeerd mijn spel te verbeteren, ook mijn mentaliteit te verbeteren, om veel meer ontspannen te blijven.”

Met een grotere focus op het proces in plaats van resultaten, speelde Kerber met een lichtere belasting en een verminderd gevoel van druk.

Kerber’s geloof in haar vermogen om wedstrijden te winnen was het essentiële element in het verslaan van Williams, die velen als de grootste tennisspeler van vrouwen aller tijden beschouwen.

Je kunt in jezelf geloven als je bereid bent om je aan het proces te binden. Focus op constante verbetering en werk om uw spel dagelijks te ontwikkelen. Als je bereid bent om je te binden, zul je uiteindelijk de resultaten ‘zien’.

Strategie voor het ontwikkelen van uw zelfvertrouwen:
Denk aan het proces als het bouwen van een fiets. U moet een bepaalde reeks instructies volgen om het eindproduct te bereiken.

Schrijf aangepaste instructies op voor wat u moet doen om uw doel te bereiken … ga dan aan de slag. Zo nu en dan moet u een stap terug doen om te bepalen of wat u momenteel aan het bouwen bent, zal bereiken wat u voorstelt.

Geloof is de basis waarop succes wordt gebouwd.

Leer bewezen mentale speltechnieken om je best uit te voeren op het veld!

Vecht je (of je spelers) om je bekwaamheid in concurrentie op te voeren?

Breng je je beste en veel zelfverzekerde game naar wedstrijden?

Succesvolle tennisspelers hebben geleerd hoe ze met het hoogste vertrouwen kunnen uitvoeren in toernooien.

Als je klaar bent om je mentale weerbaarheid te verbeteren en met het hoogste vertrouwen in wedstrijden uit te voeren, kan tennisvertrouwen: mentale weerbaarheid voor toernooispelers je helpen dit te doen!

Gebruik tennisvertrouwen om je mentale weerbaarheid bij tennis te vergroten en krachtige en bewezen mentale speltechnieken te ontdekken die professionele atleten hebben geholpen te winnen!

Tennisvertrouwen: mentale weerbaarheid voor toernooispelers

Wat zeggen klanten van mentale games?
“We zijn onder de indruk van hoeveel‘ The Confident Athlete ’-programma mijn nichtje heeft geholpen haar beste tennis te spelen tijdens wedstrijden. Ze haalde letterlijk de verste ronde van een toernooi (halve finales) na het afronden van de CDS/Workbook. We gaan alle vijf in de serie doen. ”
~ Jason Bourguignon, oom

Download ons totaal gratis tennispsychologierapport!

Ontdek of je een of veel meer van deze “kostbare” ongedwongen mentale gamefouten maakt tijdens wedstrijden!

Download ons totaal gratis tennispsychologierapport:

Zes ongedwongen ‘mentale game’ fouten tennisspelers maken tussen punten

Je zult ontdekken:

Hoe je geest je beste of slechtste bezit op het veld kan zijn.

Als u uw geest efficiënt tussen punten gebruikt.

Eén techniek die u kan helpen om het laatste punt te laten gaan.null

Leave a Comment