Posted on: March 1, 2023 Posted by: rahx Comments: 0

Major League Baseball heeft aangekondigd dat de Kansas City Royals en de Detroit Tigers een reguliere seizoenswedstrijd spelen in TD Ameritrade Park Omaha in 2019, de eerste keer dat een MLB -game is gehouden in Nebraska. De game vindt plaats op 13 juni 2019, een dag voor de openingsviering van de NCAA Men’s College World Series 2019 en twee dagen voor de eerste wedstrijd van het evenement.

De Omaha-wedstrijd is een resultaat van een overeenkomst tussen MLB, de NCAA, Minor League Baseball, de Triple-A Omaha Storm Chasers en Omaha’s Metropolitan Entertainment & Convention Authority (MECA). Geico zal dienen Borussia Dortmund Thuisshirt als de presenterende sponsor als onderdeel van zijn nieuwe Geico Summer Series.

“Terwijl fans genieten van de opwinding van de College World Series, ben ik blij om Zuid-Koreaans Voetbalelftal Thuisshirt aan te kondigen dat we volgend seizoen een Major League -wedstrijd in Omaha zullen spelen,” zei MLB -commissaris Robert Manfred. “We kijken ernaar uit om samen te werken met de NCAA AZ Alkmaar Thuisshirt en alle verschillende partijen die hard hebben gewerkt om deze game samen te stellen. Dit vormt een andere belangrijke stap in onze inspanningen om de solidariteit te laten zien die elk niveau van ons geweldige spel koppelt. ”

ESPN zal het Omaha -evenement nationaal uitzenden. Andere speciale evenementen die onlangs op niet-traditionele locaties zijn gehouden en door ESPN zijn uitgezonden, zijn onder meer de 2016-wedstrijd tussen de Atlanta Braves en de Miami Marlins in Fort Bragg, North Carolina, ter ere van de serviceleden op de post. In augustus 2017 speelden de Pittsburgh Pirates en de St. Louis Cardinals in de inaugurele Little League -klassieker op Historic Bowman Field in Williamsport, Pennsylvania. De tweede Little League -klassieker gepresenteerd door GEICO keert terug naar het stadion op 19 augustus.

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Comment